Trafikk

Trafikksituasjonen på Sunnmøre

Våre oppdaterte trafikkmeldinger hører du på radioen, mens en generell oversikt over vei- og føreforhold, samt offentlig tilgjengelig informasjon er å finne her på nettsidene våre.

Tips gjerne Radio Ålesund om hendelser i trafikken som andre trafikanter burde vite om. Ring oss på +47 70 11 10 59, send en melding på sosiale medier eller send mail til post@radioaalesund.no

Trafikkamera

Webkameratjenesten er levert av Statens Vegvesen

Siste trafikkmeldinger

RSS Siste trafikkmeldinger fra NRK
 • Fraktet til legevakt etter påkjørsel 25. mai 2022
  En dame i 60 årene er fraktet med ambulanse til legevakt på grunn av skade i et bein, opplyser politiet etter trafikkulykken på Hellesylt. Politiet er på stedet og prater med bilføreren. Fylkesvei 60 skal nå være åpen, og det skal ikke lenger være trafikale problem. Ifølge politiet opprettes det sak etter påkjørselen.
 • Stenger vei 25. mai 2022
  Fv 60 er stengt på Hellesyltbrua mellom sentrum og fergeleiet på grunn av trafikkulykka hvor en person er påkjørt. Det er fortsatt uvisst hvor alvorlig skadet personen eventuelt er. Statens vegvesen opplyser at stenginga berører trafikken til og fra fergen, mens gjennomfartstrafikken forbi Hellesylt kan gå som normal.
 • Person påkjørt av bil 25. mai 2022
  En person er blitt påkjørt av en bil i Hellesylt. Det melder politiet. Nødetatene er på vei til stedet.
 • Sølsnes-Åfarnes i drift igjen 25. mai 2022
  Fergesambandet Sølsnes - Åfarnes er i drift igjen etter at en teknisk feil er blitt utbedret, melder Statens vegvesen.
 • Bil av veien 25. mai 2022
  En bilist har kjørt av veien ved Aureosen i 80-sona. Nødetatene er på stedet og det er ifølge politiet ikke meldt om personskade.

Trafikkmeldingene er levert av NRK

Er du sikker på at du vil låse opp dette innlegget?
Unlock left : 0
Er du sikker på at du vil avslutte abonnementet?