Trafikk

Trafikksituasjonen på Sunnmøre

Våre oppdaterte trafikkmeldinger hører du på radioen, mens en generell oversikt over vei- og føreforhold, samt offentlig tilgjengelig informasjon er å finne her på nettsidene våre.

Tips gjerne Radio Ålesund om hendelser i trafikken som andre trafikanter burde vite om. Ring oss på +47 70 11 10 59, send en melding på sosiale medier eller send mail til post@radioaalesund.no

Trafikkamera

Webkameratjenesten er levert av Statens Vegvesen

Siste trafikkmeldinger

RSS Siste trafikkmeldinger fra NRK
 • Lastebil køyrde i autovernet 24. september 2022
  Ein lastebil har køyrt i autovernet på E39 på nordsida av Rotsethorntunnelen i Volda. Den skal ha skada fem stolpar på autovernet. Føraren har blitt kontrollert av politipatrulje, og det er ikkje mistanke om promillekøyring. Politiet skal opprette sak.
 • Bil køyrde i grøfta 24. september 2022
  Ein bil har køyrd i grøfta i Nørvevika i Ålesund. Naudetatane er på staden, og ingen personar skal vere skada etter hendinga. Politiet mistenker ikkje promillekøyring.
 • Freifjordtunnelen åpen 23. september 2022
  Freifjordtunnelen er nå åpnet for trafikk igjen. Den ble stengt grunnet en kollisjon.
 • Ulukke i Freifjordtunnelen 23. september 2022
  To personbilar og ein traktor skal vere involvert i ein kollisjon i Freifjordtunnelen. Politiet opplyser til tk.no at det ikkje skal vere noko personskade. Det er lange køar i området, og det er uvisst kva tid vegen blir opna for fri ferdsel.
 • Bilulukke i Ålesund 23. september 2022
  I tretida i natt køyrde ein bil av vegen på innfartsvegen i Ålesund. Det var fire personar i bilen, og alle blei tekne hand om av helsevesenet, melder politiet. Ingen av dei fire skal ifølgje politiet ha blitt alvorleg skadde.

Trafikkmeldingene er levert av NRK

Er du sikker på at du vil låse opp dette innlegget?
Unlock left : 0
Er du sikker på at du vil avslutte abonnementet?