Trafikk

Trafikksituasjonen på Sunnmøre

Våre oppdaterte trafikkmeldinger hører du på radioen, mens en generell oversikt over vei- og føreforhold, samt offentlig tilgjengelig informasjon er å finne her på nettsidene våre.

Tips gjerne Radio Ålesund om hendelser i trafikken som andre trafikanter burde vite om. Ring oss på +47 70 11 10 59, send en melding på sosiale medier eller send mail til post@radioaalesund.no

Trafikkamera

Webkameratjenesten er levert av Statens Vegvesen

Siste trafikkmeldinger

RSS Siste trafikkmeldinger fra NRK
 • Bil rulla rundt; to personar frakta til legevakt 17. juni 2024
  Dei to involverte i ei bilulykke i Vestnes er frakta til legevakt for undersøking, det opplyser politiet.
 • Trollstigen blir stengt ut dagen 17. juni 2024
  Det blir gjort ein ny vurdering av Trollstigen tysdag klokka 10, det opplyser Statens vegvesen.
 • Bil rulla rundt 17. juni 2024
  Naudetatane rykte ut til Vikebukt i Vestnes etter melding om at ein bil har køyrd av vegen på FV5981, rulla rundt og ligg på taket. Det var to personar i bilen, som ligg utanfor vegen. Begge er ute og oppegåande, melder politiet. Ulykka skjedde på fv 5981 Vikebuktvegen.
 • Bil stoppa i kontroll 17. juni 2024
  Ein førar i 20-åra er mistenkt for å ha køyrd i ruspåverka tilstand i Spjelkavik. Politiet har tatt blodprøve og oppretta straffesak.
 • Ny Sundbåt-rekord for mai 17. juni 2024
  Nesten 23 000 reiste med Sundbåten i Kristiansund i mai, og det er ny rekord i nyare tid for denne månaden. Det er ein auke på 38 prosent frå mai i fjor. Sundbåten meiner det er ein tydeleg trend at fleire reiser kollektivt fast, og at auken gir utfordringar med tanke på tilsette og fartøy.

Trafikkmeldingene er levert av NRK