På Borgund Videregående Skole og yrkesfag linjen Restaurant og Matfag læres det opp nye kokkespirer til å gi oss gode matopplevelser i fremtiden, men under årets Tine MatCup bevise de at de allerede nok kan servere mat av ypperste kvalitet.
Fredag 7. februar var det finale av Tine MatCup i Stavanger der «kokkelinjen» på Borgund VGS var en av 6 finalister. Totalt var det 40 påmeldte til årets matcup, og Borgund VGS kom på en høyst respektabel 4. plass totalt. Vinneren ble Glemmen VGS.
Vi tok derfor turen inn for å bli litt bedre kjent med gjengen i Restaurant og Matfag på Borgund Videregående Skole.
Faglærer og kontaktlærer Elisabeth satt seg ned med oss for å fortelle litt om selve konkurransen, Tine Matcup, og hvordan hun opplevde årets finale.
Vi tok oss også en prat med en av elevene i finalen, Jonas, om hvordan han syns det var å være en del av finalelaget, og hva som har inspirert han til å utdanne seg til kokk.
Til slutt fortalte Elisabeth oss litt om hvem Restaurant og Matfag linjen er for, og vi kan røpe at du lærer absolutt ALT du trenger for å bli servitør eller kokk på Borgund VGS.
Hør praten her: