Tidligere i år ble det klart at Flakk-gruppen med Hotel Brosundet og 62 Nord i spissen hadde kjøpt restaurant Sjøbua i Ålesund sentrum og i starten av november åpnet nye Sjøbua dørene. Restauranten er totalrenovert med nytt interiør og ny meny.
Christel (Leder forretningsutvikling) og Kjetil (Food and beverage manager) gjestet studio for å fortelle litt om sitt bidrag til at denne kulinariske bærebjelken i Ålesund sentrum nå igjen kan ta i mot nye gjester. Christel forteller hva som venter en når man besøker «nye» Sjøbua og Kjetil tar oss gjennom hvilken type mat vi kan forvente. Det er ingen hemmelighet at Sjøbua, under Hotel Brosundet og 62 Nord, har blitt en eksklusiv restaurant. Men som Kjetil påpeker er det viktig for dem å beholde det folkelige ved Sjøbua. Folkelig «fine dining» kaller vi det.
Vi snakker også om betydningen for Brunholmen at det satses i området av sterke aktører som Hotel Brosundet og 62 Nord. Dette gir muligheter for andre også til å starte opp i et område av sentrum som er under stor vekst.
Hør praten med Christel og Kjetil her: