Lammekjøtt er velkjent i norsk mat, og høsten er også høysesong for lammekjøtt. Men finnes det andre ting vi kan lage enn fårikål og pinnekjøtt?
Robert fra Eurospar Moa tok turen i studio for å fortelle at nå har de fått lokalt lam i butikk, og for å fortelle oss om de mange mulighetene som faktisk finnes med lammekjøttet.
I utlandet brukes lam til masse spennende sammen med gode krydder som kanskje ikke er like normalt i tilbereding av lam her til lands. Robert forteller oss litt om de forskjellige krydderne som passer til lam. Han snakker også om stykker på lammet som er litt mindre vanlig, og ikke minst, han snakker om det tradisjonsrike lammelåret.
Visste du at man kan få kjøpt hele lam som de i ferskvaredisken kan stykke opp for deg? Men, som Robert forteller kan det være mye lærdom i å stykke opp kjøttet selv hjemme. Spør gjerne de i ferskvaredisken om tips.
Hør praten med Robert her: